Concepten

Concepten
Compleet project

Bij een totaalproject co├Ârdineert en stuurt RG Pools alle werken. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met de klant.

We stellen een planning op voor de hele realisatie. Op basis van de eerste voorstellen worden de details verder uitgewerkt. Zo maken we van uw project een unieke realisatie.

Het team van RG Pools werkt nauw samen met professionelen uit de zwembadwereld. Wij voeren continu toezicht uit op alle werken.

Als klant krijgt u een gedetailleerde en op maat gemaakte offerte. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Voor RG Pools is klantentevredenheid een prioriteit. Daarom ook kan u bij RG Pools terecht voor een uitstekende service na plaatsing.

Na de realisatie van het zwembad zenden wij u op regelmatige tijdstippen nuttige informatie toe waardoor een minimum aan inspanning voor maximale ontspanning zorgt.

Zelfbouw

Steekt u liever zelf de handen uit de mouwen? Dat kan! Na een grondige en gedetailleerde bespreking kan u zelf aan de slag, met uitzondering van de liner en eventueel andere onderdelen.

Ook al neemt u het grootste deel van de werken op zich, toch staat u er niet alleen voor.

We werken samen een zorgvuldige planning uit. Uiteraard krijgt u alle inbouwonderdelen aangeleverd en kan u altijd terugvallen op ons professioneel advies. Op deze manier kan u zelf uw droomzwembad tot een goed einde brengen.

Concepten
Concepten
Onze filosofie

Een zwembad plaats je voor het leven. Het is een investering waarvan je ten volle moet genieten. Daarom is het belangrijk om bedachtzaam en zorgvuldig tewerk te gaan.

Kies resoluut voor een duurzame oplossing. Alternatieven zijn misschien prijsgunstiger, maar bieden meestal geen kwaliteit en dus duurzaamheid. Dat brengt uiteindelijk extra kosten en zorgen met zich mee. Dit kan je vermijden door weldoordacht voor een goede prijs/kwaliteitoplossing te kiezen.

Met de nodige ruggensteun kan je als zelfbouwer ook tot schitterende resultaten komen. Terecht fier op je eigen verwezenlijking kan jij, maar ook wij, pronken met je zwembad.

Klantentevredenheid dragen we bij RG Pools hoog in het vaandel. Je moet volop kunnen genieten van je zwembad. Daarom geven we je tips om het onderhoud tot een minimum te herleiden, terwijl de waterkwaliteit gegarandeerd blijft.

RG Pools staat voor kwaliteit, duurzaamheid en perfectie. Daarom geniet het gebruik van kwaliteitsmaterialen onze voorkeur. Alleen zo kunnen wij een goed en betrouwbaar resultaat garanderen.

Bekijk hieronder enkele realisaties van onze concepten
Concepten 1
Concepten 2
Concepten 3
Concepten 4

Wilt u meer foto's zien van onze concepten?

Fotoalbum